Poljska Instagram senzacija oduševila fotografijama iz Biograda na Moru

Veronica Bielik, Poljakinja poznata po svojim raskošnim oblinama i minijaturnom strukiću, jedna je od najvažnijih poljskih Instagram – što bi se danas reklo – influencerica i prema tome danas slovi kao prilično utjecajna mlada dama. Nju na Instagramu prati, evo, da ne brojimo, gotovo tri milijuna obožavatelja.

Ovih dana, na spomenutoj platformi, pohvalila se svojim ljetovanjem na hrvatskoj obali. Između ostalih mjesta i gradova, posjetila je i Biograd na Moru. Tako smo, od ove Poljakinje po zanimanju pravnice,  dobili sasvim pristojnu i besplatnu reklamu.

Sa svojim obožavateljima podijelila je ona na Instagramu fotografije, osim iz Biograda na Moru, iz Sukošana, Šibenika, s Vele Luke i Vira itd.

Premda je diplomirala pravo, Veronica Bielik za život zarađuje kao, kako smo na početku rekli, influencerica i manekenka, a među svojim pratiteljima na Instagramu promovira fitnes i zdrav način života. Sudeći prema liniji koju ima, takav životni stil i sama prakticira.

Možda još samo u prilogu da malo više pojasnimo što su to influenceri, budući da nema hrvatske inačice za taj izraz, bolje rečeno, posao.

Dakle, influenceri su ljudi na sveprisutnim društvenim mrežama danas svojim izgledom, odijevanjem, znanjem, ponašanjem, performansama, vještinama, bilo čime, privlače pratitelje, sljedbenike ilitiga followere. Što više followera, to više u njih utjecaja. Postaju privlačni u poslovnome svijetu, napose oglašivačima koji se preko njih reklamiraju. Tvrtke, poznatiji ili manje poznati brendovi, shvatili su da im je ovakav način oglašavanja jeftiniji i efikasniji, jer konkretan proizvod brže stigne do nas, običnih ljudi. Influenceri tako u svome poslu zarađuju novac i/ili dobiju proizvod koji reklamiraju na svojim društvenim mrežama.

Biograd na Moru tako je kroz fotografije Veronice Bielik dobio reklamu kao poželjna ljetna destinacija koju valja posjetiti. Sve je to, naravno, puno bolje od skandaloznih priča kojima smo često u fokusu vodećih hrvatskih medija.

Fotografije: Veronica Bielik Instagram