VIDEO: Zavirimo u COVID odjel Specijalne bolnice za ortopediju u Biogradu na Moru

Petnaesti dan zaredom Zadarska županija nema novooboljelih od bolesti COVID-a 19 izazvane koronavirusom, a broj ozdravljenih neprestano raste. Dobra i stabilna situacija odgovor je nadležnih tijela na aktualnu pandemiju, ali i svih građana.

Specijalna bolnica za ortopediju u Biogradu na Moru ovih dana dezinficirana je i priprema se za svoju osnovnu djelatnost. Dok se bolnica vraća u normalne uvjete rada, odajmo priznanje hrabrim medicinskim sestrama i tehničarima koji su se u Biogradu na Moru, Hrvatskoj i cijelome svijetu prva linija obrane u ratu protiv opakog, nevidljivog neprijatelja u vidu koronavirusa. Premda u opasnosti, izložili su proteklih dana sebe i svoje najmilije, svoje obitelji, a opet, bili su (i ostali) jednako predani i profesionalni.

Amaterski video koji je na YouTube pod naslovom “covid19-istok-biograd-2020” učitao korisnik „dontbendoverbabe“ 8. svibnja sadrži fotografije iz Specijalne bolnice za ortopediju u Biogradu na Moru, do sada ima 447 pogleda. Zavirimo u njen privremeni COVID odjel: