Gradonačelnik Biograda na Moru (i predsjednik UV ortopedske bolnice) Ivan Knez fizički nije prisutan, ali svime koordinira sa sigurne udaljenosti

Novinare je na konferenciji županijskog Stožera početkom travnja zanimalo je li gradonačelnik Biograda Ivan Knez uključen u rad civilnog stožera u Biogradu, odnosno u rješavanju problema oko biogradske bolnice u kojoj je predsjednik Upravnog vijeća.

Dožupan Šime Mršić rekao je da je gradonačelnik Knez uključen u sve aktivnosti oko krize s korona virusom na području Biograda, ali ne fizički, jer zbog zdravstvenih tegoba i preporuke liječnika mora mirovati kod kuće. Istaknuo je da Knez nije u samoizolaciji. – piše Ivica Nevešćanin za portal Zadarski.hr dana 1. travnja 2020. godine. Puni naslov ovoga članka glasi: „GDJE JE ‘GENERAL‘? Gradonačelnik Biograda i predsjednik UV bolnice Ivan Knez fizički nije prisutan, ali je uključen u sve aktivnosti oko krize s korona virusom…“

U tiskanom izdanju Zadarskog lista od 31. ožujka 2020. godine, u članku koji potpisuje Velimir Brkić, biogradski gradonačelnik osvrnuo se na pisanje na društvenim mrežama i internet stranicama, osobito na traženja da podnese ostavku na dužnost gradonačelnika i na dužnost predsjednika Upravnog vijeća Specijalne bolnice za ortopediju u Biogradu na Moru.

„Zna se postupak za smjenu, a to su lokalni izbori iduće godine gdje svi građani s pravom glasa imaju prigodu o tome odlučivati. Svi koji smatraju da to mogu obnašati i žele biti gradonačelnici i prihvatiti funkcije koje uz to idu, neka znaju da su iduće godine  lokalni izbori. Vidim, utrka je već započela, a cilj je za 365 dana.“, kazao je ovom prigodom Knez.

I premda nije aktivan na društvenim mrežama, vidimo da ih pomno prati.

Izvor: Zadarski.hr, Zadarski list

Naslovna fotografija/ilustracija: Screenshot