Gradska uprava Grada Biograda na Moru ipak se ne zatvara…

Djelatnici Gradske uprave Grada Biograda ne moraju u samoizolaciju, – potvrdila je epidemiološka služba Zadarske županije načelniku Stožera civilne zaštite grada Biograda Marijanu Stopferu! – objavio je na Facebook stranici Radio BnM.

Nakon što je biogradski Stožer dobio informaciju o zaraženoj ženskoj osobi sa područja grada Biograda, a ista je u rodbinskoj vezi sa djelatnikom Gradske uprave, odmah su pokrenute sve radnje provjere i zaštite.

Naime po riječima načelnika Stožera civilne zaštite grada Biograda, Marijana Stopfera, spomenuti djelatnik Gradske uprave uopće nije bio na poslu u Gradu, već u samoizolaciji, gdje pak po njegovom riječima nije niti bio u kontaktu sa svojom obitelji pa tako ni sa zaraženom.

Sve radnje poduzete su u suradnji s epidemiološkom službom Zadarske županije koji su potvrdili da djelatnici Gradske uprave ne idu i ne moraju u samoizolaciju.

Stožer Grada, poduzeo je sve potrebne mjere, koje struka nalaže u ovim situacijama, (primjerice temeljito dezinficiranje prostorija), te napominju da nema potrebe za širenjem panike i lažnih informacija.

“Čuvajte se, držite potreban razmak od metra i ne izlazite nepotrebno u gužvu osobito stariji i bolesni a za sve upite i nedoumice, stojimo na raspologanju 24h dnevno” rekao je Stopfer.

Izvor: Facebook/Radio BnM

Naslovna fotografija: Facebook/BnM portal