Biograd ima šampionke u boksu: Jelena Došen zlatna, Lucija Atlija brončana

Izvrstan uspjeh ostvarili su predstavnici Boksačkog kluba Badits iz Zadra na državnom prvenstvu za Mlađe seniore i žene održanom proteklih nekoliko dana u Splitu.

Nama posebno zanimljive su dvije Biograjke koje su se posebno iskazale u borbama na prvenstvu. Brončanu medalju osvojila je jučer seniorka Lucija Atlija (64 kg) i o tome smo pisali jučer. Također smo istovremeno navijali za našu Jelenu Došen, mlađu seniorku u kategoriji do 57 kg i nadali se zlatu.

I ona je ispunila sva naša očekivanja kada je najzad osvojila zlatnu medalju i postala prvakinja Hrvatske u boksu! Zapamtimo današnji datum, 7. ožujka 2020. godine, kada je Jelena Došen postala prva iz Biograda na Moru u boksu i prva u cijeloj Hrvatskoj!

Ljudi moji, je li to moguće? Ludica, šta je ovo? Kakva sreća! – uzviknuo bi sada Mladen Delić.

Vjerovali smo mi u Jelenu Došen i sinoć i navijali za nju, a danas joj upućujemo čestitke iskrene i od srca na osvojenom prvenstvu, također i Luciji Atlija i njihovom treneru Antoniju Zubčiću, klubu u kojem su trenirale, Boksačkom klubu Bandits, njihovim roditeljima…

Cure, uživajte, slavite, zabavljajte se! Zaslužile ste!

Grad Biograd na Moru je na potezu. Junakinje ove priče svakodnevno putuju do Zadra i natrag i prijeđu dnevno 70 kilometara radi boksa, marljivo odrađuju treninge, nastupaju i osvajaju medalje. I najbolje su u cijeloj državi! Bravo! Sad ih dostojno i nagradite. Točka.

Jelena Došen, prvakinja Hrvatske u boksu, s trenerom