VIDEO: Umirovljenika pitali strahuje li od gripe, njegov odgovor postao apsolutni hit! Pojavila se i duža verzija…

Stručnjaci su u subotu u Klinici za infektivne bolesti “Fran Mihaljević” pokušali smiriti mini-histeriju oko gripe u Hrvatskoj poručivši da nema mjesta panici i da je situacija pod kontrolom.

S njima se, čini se, složio i jedan vitalni umirovljenik kojeg su novinari N1 televizije uhvatili na Cvjetnom trgu u Zagrebu i u sklopu anketiranja građana upitali plaši li se gripe. Uglađen i fin gospodin nije se dao smesti, te je dao odgovor koji je ubrzo postao hit na svim društvenim mrežama.

”Ne postoji gripa, zlato moje. Imam 82 godine, nikad bolestan, nikad kod doktora. To zapamtite svi. Sramota, penzioneri su uništili zdravstvo. Boli me ruka, boli me noga, sve me boli… Vježbaj, p**** ti materina!”, rekao je, zasad neimenovani, gospodin.

Novinar i urednik N1 televizije, Ilija Jandrić podijelio je po društvenim mrežama video zapis koji je snimljen u sklopu ankete koju je provodila novinarka Ivana Kopčić. Odrješiti gospodin svojim je originalnim odgovorom odmah potom postao prava senzacija na internetu.

Video sa senzacionalnim umirovljenikom u glavnoj ulozi samo na Facebooku je u roku od nekoliko sati nakon objave podijelilo oko 4.500 tisuće ljudi, a sam video u jedno poslijepodne postigao preko 400.000 pregleda. Pogledati se može i na Twiteru, YouTube-u…

Prva snimka koja je objavljena traje 13 sekundi, a uskoro je Jandrić objavio i dužu verziju. Integralan video od minutu i osam sekundi u kojem gospodin, u međuvremenu smo saznali da se zove Toni,  opširnije daje svoje zdrave savjete ne propustite pogledati 😀