Nevjerojatno korisno otkriće: Teslino tajno oružje, vrlo jednostavno primjenjivo i u Biogradu na Moru za dobrobit čitave zajednice!

Na današnji dan 10. srpnja 1856. godine rođen je u Smiljanu u Lici, svega 5 km od Gospića, Nikola Tesla, slavni i genijalni znanstvenik iz Hrvatske. Ovom prigodom ekskluzivno otkrivam njegovu veliku i najveću tajnu, njegovo moćno tajno oružje koje je vrlo jednostavno primjenjivo i u Biogradu na Moru za dobrobit čitave zajednice!

Konačno je otkrivena Teslina velika tajna, tzv. “Teslino tajno oružje”, za kojim mnogi narodi južne Europe i Balkana, ili bar oni koji Teslu smatraju svojim, tragaju već više od pola stoljeća!

Nakon mnogo godina traganja i proučavanja spisa Nikole Tesle, otkriveno je dugo traženo Teslino tajno oružje. Vođa istraživačkog tima, koji je želio ostati anoniman, rekao je sljedeće:

Vrlo smo uzbuđeni što smo u prilici svim građanima otkriti ovu tajnu, čije smo postojanje naslućivali i do koje smo pokušavali doći čitav niz godina. Ukoliko bude iskorišteno, ovo tajno Teslino oružje omogućit će mnogim malim narodima da postanu ozbiljniji čimbenik na svjetskoj sceni” – rekao je ovaj izvor, a zatim otkrio o kakvoj tajni je riječ.

“Teslino tajno oružje zove se RAD”, rekao je naš sugovornik. “Ovo nevjerojatno oružje, do sada nepoznato, omogućilo je Nikoli Tesli da otkrije naizmjenični transformator, bežičnu komunikaciju, okretno magnetsko polje, radio prijenos i još neke od najvažnijih pronalazaka u povijesti čovječanstva. Tesla je ovo tajno oružje skraćeno zvano RAD koristio ponekad i po 20 sati dnevno.”

Rad je jedna prilično nedokučiva vrsta aktivnosti, tako da će ljudima na našim prostorima biti potrebno dosta vremena da ovo Teslino tajno oružje primjene u praksi.

Naši narodi navikli su na svakodnevne aktivnosti koje su dijametralno suprotne RADU: ispijanje kava, čik-pauze, ogovaranje drugih, spletkarenje i očijukanje s kolegama, telefoniranje, prepucavanje na internet forumima, “blejanje” u kafićima, gledanje „Big Brothera“, „Ljubavi na selu“ (ima li još koja?), i danonoćnog visenja po Facebooku, opijanja i zabave do zore, rasprave o politici, dogovaranje ‘dealova’, praćenje sportskih rezultata, slavljenje Novih godina i svakojakih drugih svetkovina, praćenje javnog i privatnog života poznatih osoba tzv. celebrityja, kao i mnoge druge slične aktivnosti.

Nasuprot tome, RAD se odvija na sljedeći način: sjednete i usredotočite se na zadatak, uklonite sve što vas može uznemiravati i potom predano rješavate probleme, ne razmišljajući ni o čemu drugom osim o zadatku koji je pred vama. Ovo oružje, ukoliko se primjeni, može svim narodima donijeti neslućene promjene na bolje, o kojima do sada uglavnom samo maštaju.

Analitičari, međutim, navode da će biti vrlo teško naučiti kako se rukuje ovim tajnim oružjem, s obzirom na to da je glavna misao koja se tijekom cijelog dana mota po glavi prosječnog našeg građanina slijedeća: “Gdje mogu naći nekog da učini ovo umjesto mene, a ja da se ugradim u njegov honorar i da se nazovem menadžerom?”

Možemo se samo nadati da će, usprkos svemu, uspješno biti iskorišten sav mogući potencijal ovog – konačno otkrivenog – Teslinog oružja i u Biogradu na Moru za dobrobit čitave zajednice!

Foto: Pixabay

NAPOMENA: Ovaj tekst isključivo je zabavnog karaktera.

Izvor: duhovnamisao/znakoviporedputa (djelomično prilagođeno)