Preminuo Denis Vidaković (12. 3. 1971. – 23. 6. 2022.) iz Biograda na Moru, bio je omiljeni profesor u benkovačkoj školi

„Shrvani neizmjernom boli, javljamo rodbini, prijateljima i svima koji su ga poznavali, da je nakon kratke i teške bolesti svoje umorne oči zauvijek zaklopio naš Denis Vidaković u 51. godini života.“, u obavijesti o smrti navela je obitelj ovog dobrog, iznimno vrijednog, sposobnog, inteligentnog i školovanog čovjeka, dobrog susjeda, oca četvero djece, sina, supruga i brata.

Posljednji ispraćaj Denisa Vidakovića bio je jučer, 25. lipnja 2022. godine, na Gradskom groblju u Biogradu na Moru. Od njega su se opraštali neutješni članovi obitelji, brojni prijatelji, znanci…

Između ostalih, Srednja škola kneza Branimira u Benkovcu, gdje je Denis Vidaković bio omiljeni profesor strojarske skupine predmeta, objavila je ovu tužnu vijest .

„Duboko nas je pogodila vijest da nas je nakon kratke i teške bolesti zauvijek napustio naš kolega, profesor Denis Vidaković. S iskrenom tugom izražavamo sućut njegovoj obitelji, rodbini, prijateljima i svima u čijim je životima ostavio neizbrisiv trag“, stoji u objavi koju potpisuju djelatnici Srednje škole kneza Branimira Benkovac.

Izražavamo iskrenu sućut njegovoj obitelji, supruzi Marini, djeci, majci Milki, ocu Živku, sestrama Mileni i Ani, ostaloj tugujućoj rodbini, prijateljima i znancima.

Dragi naš Denise, u raj poveli Te anđeli, počivao u miru Božjem.

Denis Vidaković (Foto: Radio DUX)