Sve je izglednije: U Biogradu na Moru cvast će sektor medicinskog kanabisa?!

Početkom rujna ove godine objavljen je članak („articl“) koji je relativno nezapaženo prošao u hrvatskim medijima, a važan je zbog novina u biznisu s medicinskim kanabisom.

U članku se, između ostalog, navodi:

„Mantra Pharma Inc. has commenced the process to incorporate a subsidiary in Croatia to undertake its business activities in the medical cannabis sector; having secured an office in the fully permitted building recently completed in the city of Biograd na Moru (the “City”) in Dalmatia, Croatia, where-in a laboratory is being built by the City.  The Croatian government is moving ahead with finalizing regulations for the medical cannabis sector and we anticipate that Croatia will be in a position to grant licenses by the end of the year.“

Nismo vam neki stručnjaci u engleskom jeziku, no mi bismo vam to što piše preveli otprilike ovako:

„Mantra Pharma Inc. započela je postupak osnivanja podružnice u Hrvatskoj radi obavljanja svojih poslovnih aktivnosti u sektoru medicinskog kanabisa; osiguravši ured u potpuno ovlaštenoj zgradi koja je nedavno dovršena u gradu Biogradu na Moru (“Grad”) u Dalmaciji u Hrvatskoj, gdje Grad gradi laboratorij. Hrvatska vlada kreće s finalizacijom propisa za sektor medicinskog kanabisa i pretpostavljamo da će Hrvatska biti u mogućnosti izdati licence do kraja godine.”

Cijeli članak iz kojeg smo izdvojili ovaj odlomak nalazi se u linku OVDJE!

Fotografija: Grad Biograd na Moru- predstavnici Grada Biograda s kanadskim investitorima

Naslovna fotografija/ilustracija: Pixabay